Alcohol Ink Opaque for fluid art and resin DEEP BLACK 30ml

8,00  (60,28 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: OF-AIO-00001
Vidi košaricu

Opis

Neprozirna alkoholna tinta
Alcohol Ink Opaque su neprozirne alkoholne boje koje se mogu koristiti za stvaranje fascinantnih efekata u mekim pastelnim nijansama čak i na tamnim površinama.

To vam otvara još više mogućnosti za otkrivanje ove fascinantne fluidno umjetničke tehnike.
Slikanje alkoholnom tintom u novoj dimenziji!

Tinta alkohol Ink OPAK  je neprozirna i brzosušiva boja s alkoholom. Octopus Fluids OPAK serija posebno je razvijena za upotrebu na tamnim površinama. Na bijeloj ili prozirnoj površini za slikanje možete postići osjetljive pastelne efekte, a mogu se koristiti i zajedno s našim prozirnim alkoholnim tintama. Da bi se osigurala optimalna disperzija pigmenata u boji, boje moraju biti dobro protresene prije upotrebe.

Mogu se koristiti na gotovo svim glatkim, neporoznim materijalima. Najprikladniji su za sintetičke papire (npr. Yupo papir), staklo, metal, keramiku, porculan i kamen – primjene Octopus Fluida gotovo su beskrajne. Nakon sušenja, alkohol tinte bez kiseline su smudge- i vodootporni, ali mogu biti re-tekući ili ukloniti u bilo kojem trenutku upotrebom izopropilnog alkohola. Još bolji rezultati mogu se postići korištenjem našeg sredstva za čišćenje tekućine od Octopusa.

Otkrijte svoju kreativnost i budite inspirirani trendom fluid  slikanja. Čak i početnici imaju impresivne rezultate s našim Alkoholnim tintama. Stvarajte raskošne gradijente boja, apstraktne efekte i beskrajno iznenađujuće oblike s sjajnim mastilom od alkoholnih tekućina . A ako ste već stručnjak za alkoholnu tintu, naše Alkoholne tinte osvojit će vas svojim posebnim svojstvima protoka i raznolikim, uzbudljivim međubojnim krvarenjima.

Zahvaljujući svom blistavom intenzitetu i izrazito dobro uravnoteženom međubojnom krvarenju, naše boje za alkohol nisu samo dobre za unošenje umjetničkih slika u tekućinu svojom izrazitom silom. Također su izvrsno prikladne za bojenje umjetničkih djela od smole ili nakita od smole. Ali uzbudljivi projekti mješovitih medija također se mogu stvoriti vrlo dobro s našim alkoholnim tintima.

Korištenjem otopine za miješanje tekućine Octopus koja je dizajnirana posebno za naše boje s alkoholom, možete postići poboljšane nijanse i efekte u boji. Naše posebno razvijeno sredstvo za čišćenje upotpunjuje naš asortiman proizvoda

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Alkohol Ink Octopus

OF-AIO-0001 DEEP BLACK, OF-AIO-0002 OPAK LAVANDER, OF-AIO-0003 FLAMINGO, OF-AIO-0004 COTTON CANDY, OF-AIO-0005 VANILLA, OF-AIO-0006 CHEDDAR, OF-AIO-0007 EGGNOG, OF-AIO-0008 CLOUDY DAY, OF-AIO-0009 PEPERMINT, OF-AIO-0010 CARIBIC, OF-AIO-0011 BLUE MOON, OF-AIO-0012 PISTACHIO, OF-AIO-0013 ARCTIC

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Alcohol Ink Opaque for fluid art and resin DEEP BLACK 30ml”